uitzicht westen provinciehuis Utrecht

Omgevingsmanager U ned

Vanaf februari 2019 is Ingrid Hovelynck omgevingsmanager in het programmateam van U Ned. In het programma U Ned werken het Rijk (ministeries van IenW, BZK en EZK), de provincie Utrecht, de gemeente Utrecht en de U10 samen aan een evenwichtige en samenhangende ontwikkeling van wonen, werken en bereikbaarheid in de Metropoolregio Utrecht. Daarnaast zijn ook NS, de regionale en lokale vervoerders, grote bedrijven (ook in samenwerkingsverbanden zoals U15) en maatschappelijke organisaties betrokken.

Als omgevingsmanager ontwikkelt Ingrid een omgevingsstrategie voor het programma U Ned en de verschillende programma onderdelen, in nauwe samenspraak met de betreffende projectleiders. Een plan voor een maatschappelijk debat wordt één van de onderdelen van de omgevingsstrategie. Ingrid stemt de belangen van de omgeving en (de onderdelen van) het programma op elkaar af.

twitterlinkedinmailtwitterlinkedinmail
Geplaatst in diensten, omgevingsmanagement, referenties, spoor, wegen en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.