Het juiste gereedschap

werkbank

Kennis

We hebben gedegen kennis van sociale- en organisatiepsychologie. We zetten deze kennis soms op specifieke projecten in, maar vaak ook helpen we op procesniveau. Bijvoorbeeld: richting bepalen bij project-startups,  samenwerking stimuleren, kennis benutten, ‘hikken’ in de voortgang aanpakken en zorgen dat iedereen (wie dat ook is) aangehaakt blijft.
Daarnaast hebben we ook kennis van privaat- en bestuursrecht. Deze kennis zetten we in  om bijvoorbeeld overeenkomsten op te stellen en te beoordelen, bestemmingsplanwijzigingen te (bege)leiden en onze bijdrage in projecten ‘omgevingswet-proof’ te laten zijn.

Ervaring

Sinds de oprichting van Korbee & Hovelynck in 1997 hebben in honderden projecten onze ervaring opgedaan. Ervaring met wegen-, water-,  milieu- en ruimtelijke ordeningsprojecten, met burgerparticipatie en conflictafhandeling. Maar ook met multidisciplinaire, generalistische of juist heel specialistische projecten.

Creativiteit

Onze klanten kunnen beamen dat we altijd wel licht in de duisternis vinden en dat we daar geen standaardaanpak voor hebben. Maatwerk, elke keer weer, al ruim 20 jaar lang. Natuurlijk gevoed door kennis en ervaring, maar vooral vanuit een creatieve geest, bedenken we steeds die aanpak die voor u op dat moment het meest behulpzaam is. Door uit te gaan van wat wèl kan of wat goed gaat, vinden we de weg die past bij uw situatie. Daar ligt onze kracht.