Korbee & Hovelynck verbindt kennis, ervaring en creativiteit met uw vraag

Korbee & Hovelynck brengt psychologie en juridische kennis in bij infrastructurele projecten. Praktisch, gestaafd met wetenschappelijke inzichten en gevormd door jarenlange ervaring.

We zijn inhoudelijk betrokken en zetten deze kennis in op specifieke projecten. Bijvoorbeeld op het gebied van Human Factors, Verkeerspsychologie of bestuursrecht. Of we worden gevraagd een proces te begeleiden. Dan maken we een procesplan, faciliteren bijeenkomsten, pakken ‘hikken’ in de samenwerking aan en zorgen dat iedereen (wie dat ook is) aangehaakt blijft.

Van vaag idee naar projectplan, van voornemen naar uitvoeringsteam, in elke levensfase van een project hebben wij het juiste gereedschap om u verder te helpen.

Herbert Korbee brengt kennis, ervaringen en technieken met elkaar in verband. Door het combineren van zijn verschillende opleidingen en interesses komen daar zeer bruikbare en soms mooie, onverwachte ideeën uit, waar u mee verder kunt.

Wij krijgen energie wanneer wij mensen en organisaties vooruit kunnen helpen door ze te met elkaar te verbinden. Wij zijn goed in het ontrafelen van vraagstukken tot duidelijke processtappen of logische juridische regels zodat een schijnbaar on-ontwarbare kluwen weer overzichtelijk en hanteerbaar wordt. Samen maar ieder met onze eigen talenten helpen wij uw project vooruit.

Ingrid Hovelynck weet als geen ander mensen van allerlei pluimage te enthousiasmeren, bij elkaar te brengen en hen inzicht te geven in hun eigen en elkaars gedachten en motieven. Met als doel: zorgen dat zij verder kunnen met het vraagstuk waar zij voor staan.