Ingrid Hovelynck, organisatiepsycholoog, coach en facilitator

In 1987 studeerde ik af als organisatiepsycholoog en Human Factor specialist. Daarna werkte ik bij verschillende bedrijven als veranderkundige en personeelsmanager. Ondertussen volgde ik de post-doc opleiding tot organisatieadviseur bij SIOO.

In 1997 richtten Herbert Korbee en ik Korbee & Hovelynck op. Vanaf het eerste uur zijn we betrokken bij projecten waarbij de nadruk ligt op het verbinden van overheden met elkaar en met burgers en belangenorganisaties. Samenwerking tot stand brengen, daar ligt mijn hart. We hoeven het niet met elkaar eens te zijn of te worden, als alle betrokkenen maar gezien, gehoord en begrepen worden en ieders rol wordt gerespecteerd. Mijn focus ligt op dat wat goed gaat of waarover we het wèl eens zijn; hoe kunnen we dat benutten en uitbreiden om lastige situaties het hoofd te bieden. Om dit voor elkaar te krijgen denk ik graag buiten de lijntjes. Er gaan altijd meer wegen naar Rome. Ik zoek graag een goede weg die past bij uw vraagstuk.

U mag mij wakker maken voor:

  • mensen die elkaar niet begrijpen maar wel samen verder moeten of willen;
  • organisaties of mensen die moeten samenwerken maar elkaar niet van nature opzoeken;
  • teams op zoek naar hun identiteit binnen een complexe omgeving;
  • een project dat maar niet op stoom komt.

Meer over mijn werk als coach en facilitator kunt u hier lezen.

U kunt contact met mij opnemen per e-mail, of telefoon: 06-295 84 371. Ik ben Psycholoog NIP en vice voorzitter van de Voedselbank De Bilt.

Beeldmerk PSYCHOLOOG NIP_kleur